Replik

Monas tatuering…

Första gången jag opponerar på en god väns artikel, Dante och jag var bästa vänner som barn.
Mona har tydligen tatuerat in ”Mänsklig värme, snälla kom närmre”. Vissa tycker säkert Monas tatuering är helt fantastisk, och jag instämmer också att texten är fin.

Men vi behöver se en ledare på denna post, inte någon som går och tatuerar låttexter (hur fina dom än är) på sina armar.  Jag ställer mig verkligen frågan om hon är rätt person att samordna arbete nationellt mot terrorism och extremism, det här är allvarliga saker. En vecka efter ett terrorattentat i en magnitud där fem personer dött borde man ha schemat så fullt med möten att några timmar i en tatueringsstudio skulle tyckas omöjligt att klämma in. När man inte har det utan prioriterar gadden, så får det iaf mig att lyfta på ögonbrynen. Mona har säkerligen hjärtat på rätt ställe, hon har stått upp många gånger för det fria ordet och för alla människors lika värde. Men har hon någonsin åstadkommit något politiskt? En sak är att ha rätt humanitära kompass, men ord och verkan är två helt olika saker. Tycker man borde utse en person som t.ex. Mikael Odenberg som har principer och uppenbarligen inte ställer upp på vad som helst.

Läs gärna Dantes artikel:
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article21673006.ab

Ian Fernheden
Ian Fernheden är sedan 2015 chefredaktör för tidskriften Konservativa Förnuft. Ian har en kandidatexamen i internationell ekonomi men brinner även för nationalekonomi, utrikespolitik, demokratifrågor, yttrande- och pressfrihet, historia samt konst och sann kultur så som klassisk musik. Ian har även tjänstgjort i Amfibiekåren, är lyrisk tenor och dykare när han inte skriver artiklar. Sedan november 2022 är Ian kommunalråd för Kristianstad kommun och förste vice ordförande i kommunstyrelsen, vice ordförande för kyrkorådet i Kristianstads pastorat och är även invald som ledamot av både fullmäktige i Kristianstads kommun och Region Skåne för Sverigedemokraterna.
https://fornuft.se/index.php/ian-fernheden/

Kommentera utan Facebook